La capital de província és una ciutat amb una gran concentració de monuments i punts històrics d’interès. El seu casc històric és un dels més ben conservats de Catalunya.

Els proposem una visita guiada per conèixer la història, l’art i també algunes de les llegendes més conegudes de la ciutat.  El nostre recorregut ens portarà fins a l’església de Sant Feliu, Sant Pere de Galligants, els banys àrabs, la Catedral, el passeig de les muralles, el Call Jueu, la Rambla de la Llibertat,  les cases sobre el riu Onyar i els seus famosos ponts.

* La visita guiada que els proposem és des de l’exterior dels monuments, però si ho desitgen, també podem incloure la visita a l’interior dels banys àrabs i/o la Catedral.

Què visitarem?

L’església de Sant Feliu, Sant Pere de Galligants, els banys àrabs, la Catedral, el passeig de les muralles, el Call Jueu, la Rambla de la Llibertat i  les cases sobre el riu Onyar .

Observacions

Les entrades als monuments NO estan incloses en el preu. Si volen visitar els banys àrabs i/ o la Catedral hauran d’abonar el preu de les entrades el mateix dia en el monument. Si ho desitgen, al fer la reserva, els podem fer un pressupost exacte pel seu grup amb les entrades incloses i també els podem gestionar, sense cap cost addicional, la reserva de les seves entrades

Loading...

Durada

2 hores

Preu