Encara no coneixes la metròpolis que marca tendències?

Descarrega el pdf Gaudeix Berlín 5 dies / 4 nits

Berlín és art, història, cultura i creativitat. Un lloc per gaudir de sumptuosos palaus, inigualables museus, històrics parcs o encantadors cafès. La ciutat és un modern punt de trobada d’avantguardes, on es marquen tendències per a tot Europa.

Aquí el viatger podrà submergir-se en apassionants moments de la història recent. Passejar pel mur de Berlín, visitar el lloc del búnker de Hitler o pujar a l’impressionant cúpula de l’edifici del Reichstag són només algunes de les possibilitats que ens ofereix aquesta fantàstica ciutat. També podrà gaudir d’innombrables tresors mundialment reconeguts com la porta d’Ishtar de Babilònia, el cèlebre bust egipci de Nefertiti o la famosa porta de Brandemburg.

Berlín és també la ciutat de les idees i de la creació. Durant les últimes dècades ha viscut una espectacular recuperació de la seva esplendor. Avui dia s’ha convertit en una magnífica mostra d’arquitectura moderna i compta amb les obres dels millors arquitectes del planeta. Així mateix, Berlín és un aparador de noves tendències, moda, disseny i música.
Què fa únic un viatge amb Ars Didàctica Berlín?

En primer lloc, els nostres guies, catalans residents a Berlín, que estaran encantats d’acompanyar-vos per tal de conèixer la ciutat des de dins.  Ells us mostraran tots els racons que només els berlinesos coneixen. En segon lloc, no haureu de preocupar-vos d’absolutament res. Ars Didàctica prepararà el viatge al complet. Un cop a Berlín, els nostres guies els acompanyaran en tot moment, resolvent-los tots els problemes. Per la seva total tranquil·litat tindràn disponibilitat durant les 24h hores del dia. Tot això per convertir la seva estada a Berlín en un viatge inoblidable.

Què visitarem?

A Berlín: Porta de Brandemburg, monument de l’Holocaust, búnker de Hitler, seu general de les SS i la Gestapo, Topographie del terror, Mur de Berlín, Potsdamer Platz, Sony Centre, Alexanderplatz, Torre de la Televisió, Unter den Linden, Neue Wache, Universitat Humboldt, Bebelplatz, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie, illa dels museus, museu de Pèrgam, Neues Museum, East Side Gallery, monument commemoratiu del mur de Berlín, antic barri jueu, la nova sinagoga, Berliner Dom (catedral de Berlín), Nikolaiviertel, el Reichstag (cúpula), Kurfürstendamm i església del Kàiser Guillem.

Excursió d’un dia:  

 • Opció 1: Ciutat Imperial de Potsdam
 • Opció 2: Camp de concentració de Sachsenhausen.

Observacions

 • Contacteu amb nosaltres per les dates que us interessen i el nombre d’alumnes i us farem un pressupost exacte sense cap compromís.

 • Us assessorarem durant tot el procés de preparació del viatge a Berlín.
 • Berlín ofereix moltes possibilitats. Si voleu podeu afegir al vostre viatge altres visites i activitats per conèixer diferents punts d’interès de la ciutat. Consulteu-nos i estarem encantats d’assessorar-vos en tot moment. A més a més, us enviarem informació i un pressupost de les activitats que us agradin pel vostre grup.

Loading...

Preu

 • Des de 155€ / alumne / a  
 • PACK Gaudeix Berlín + vol + allotjament en alberg o hotel 2* = Des de 475€ / alumne / a

INCLOU:

 • La nostra guia oficial resident us acompanyarà durant tota la vostra estada a Berlín. (Us guiarà en tot moment durant la vostra visita i per la vostra tranquil·litat podreu contactar amb ella durant les 24 hores del dia.)
 • Visites guiades a Berlín de la mà de la vostra guia:

Visita guiada: A la descoberta de la ciutat

Visita guiada: Berlín monumental.

Visita guiada: Berlín, història viva.

Visita guiada (amb entrada inclosa) al Museu de Pèrgam i al Neues   Museum.

Visita guiada a la ciutat de Potsdam (opció 1) o al camp de concentració de Sachsenhausen (opció 2).

 • Gestió i reserva de les entrades per visitar la cúpula del Reichstag. (Per visitar el Reichstag cal omplir una sol·licitud que han d’acceptar-nos. L’entrada és gratuïta)
 • Bitllets de transport públic per tots els dies d’estada a Berlín.
 • Bitllets de transport públic per visitar la ciutat de Potsdam o el camp de concentració de Sanchsenhausen. (segons l’opció escollida pel dia 4)
 • Trasllats de l’aeroport de Berlín a l’allotjament (anada i tornada) amb transport públic i acompanyats de la vostra guia.