En aquesta ruta guiada visitarem dos pobles medievals de l’Empordà, el castell que Salvador Dalí va regalar a Gala i arribarem fins a la Costa Brava per conèixer la ben conservada antiga població de pescadors de Calella de Palafrugell .

Al matí visitarem el Castell Gala Dalí de Púbol.  Dalí va regalar el castell a Gala i va dur a terme un gran esforç creatiu en la decoracio del seu interior. El castell sencer es pot considerar una gran obra d’art del geni empordanès. Visitarem alguna de les cambres del castell i també el seu sorprenent jardí.

Tot seguit visitarem les dues poblacions de Monells i Peratallada, situades al bell mig de l’Empordà.  Passajarem pel conjunt de places i carrers de pedra de Monells per descobrir l’especial evolució i els detalls de l’arquitectura d’aquest poble.

Tot seguit ens endinsarem dins el centre històric de Peratallada que conté diferents  mostres d’arquitectura medieval.  Veurem el seu castell,les muralles, la torre de les hores, la plaça de les voltes i l’església de Sant Esteve.

A la tarda ens desplaçarem fins a Calella de Palafrugell, una de les joies de la Costa Brava. Aquest indret conserva tot l’encant dels petits pobles de pescadors. Veurem el traçat dels seus carrers, els edificis blancs i porxats de primera línia de mar i tot l’esplandor de la seva arquitectura tradicional.

Calella també és coneguda per les seves platges i cales, aixì com pel camí de ronda que passa per la població i s’enfila seguint els penya-segats de la Costa Brava.

Després de visitar la població, anirem fins al Jardí Botànic de Cap Roig, considerat un dels jardins botànics més importants del Mediterrani. A l’estiu, el seu auditori a l’aiure lliure acull el prestigiós festival de Música de Cap Roig.

Passejarem per la plaça del Castell, el jardí dels cactus, el Mirador de la Lady, el passeig dels geranis i la terrassa Bassin entre d’altres punts del jardí per tal d’apreciar tota la seva riquesa paisatgística.

Què visitarem?

Castell Gala Dalí de Púbol, viles medievals de Monells i Peratallada, antic poble de pescadors de Calella de Palafrugell i Jardí Botànic de Cap Roig.

Durada

Visita d’un dia sencer 8 – 9 hores.

Loading...

Observacions

  • Grups privats reduïts de 2 a 15 persones.
  • Un dels avantatges de les nostres visites guiades amb guia oficial és no haver d’esperar en llargues cues per accedir als monuments i museus.
  • Si ho desitgen també els podem dissenyar una proposta que s’adapti especialment al seu grup. Contacti amb nosaltres i els farem una proposta a mida sense cap compromís.

Preu

A partir de 110€ / persona. Consulteu aquí llistat de preus

El preu inclou :

  • L’acompanyament d’un guia i explicacions – visites guiades durant tota la ruta. ( També us assessorem durant tota la vostra planificació i organització de la sortida sense cap cost addicional).
  • Entrades al Castell Gala Dalí de Púbol i al Jardí Botànic de Cap Roig.
  • Un dinar amb menú complet en un restaurant amb encant.
  • Transport en un modern mini-bus. Punt de recollida en el seu hotel (Girona), estació de tren- AVE ( Girona o Figueres-Vilafant) o aeroport de Girona- Costa Brava.
  • També podem recollir el grup en d’altres punts. (Consulteu les condicions)