En aquesta ruta guiada  combinarem la descoberta d’ una de les viles medievals amb més encant de  Catalunya , el món de Dalí i el seu Museu i una singular població de la Costa Brava. La província de Girona té un ric patrimoni i en pocs quilòmetres podem trobar una gran diversitat de punts d’interès.

Al matí farem una visita guiada a Besalú per tal de descobrir seus llocs més emblemàtics. Explicarem la història de l’antiga capital comtal, el llegat jueu de la població i veurem les obres arquitectòniques més destacades.

 • El pont romànic. Aquest pont sobre el riu Fluvià s’ha convertit en emblema de la població.
 • El Call Jueu. Els seus carrers de complicat traçat ens porten al passat medieval.
 • Els banys jueus (Miqvé). Visitarem l’interior d’un dels pocs exempls de banys jueus de purificació medieval que es conserven a Europa.
 • Les restes arqueològiques de la sinagoga.
 • El monestir de Sant Pere. Visitarem l’interior de l’antic monestir benedictí fundat a finals del segle X.
 • Antic hospital de Sant Julià dedicat a l’atenció els pelegrins.
 • Plaça de la Llibertat. Plaça porxada i centre neuràlgic de Besalú des d’època medieval.

Tot seguit ens desplaçarem fins a Figueres per visitar el Teatre – Museu Dalí. És la més gran obra d’art de Dalí  i va ser concebut i dissenyat per l’artista per tal de crear un vincle directe entre l’espectador i el seu món artístic únic.

Dins les seves sales hi trobarem una variada selecció d’obres de l’artista, que van des de les seves primeres obres, passant per les seves creacions surrealistes, fins a obres dels últims anys de la seva vida.

Vistarem algunes de les sales més sorprenents com la sala Mae West o la sala del palau del vent, i també comentarem algunes de les obres més conegudes com Galatea de les esferes, Leda Atòmica, Poesia d’Amèrica, Port Alguer o Galarina entre d’altres.

Seguidament entrarem a l’exposició permanent Dalí Joies, on podrem apreciar una col·lecció de magnífiques joies dissenyades per Dalí.

Un viatge d’allò més interessant a través de la vida i obra del característic artista empordanès.

A la tarda visitarem una de les més boniques poblacions de la Costa Brava: Cadaqués . Els proposem un passeig guiat per conèixer aquesta població que és considerada per a molts la perla de la Costa Brava. Els seus encants van atreure a artistes com Salvador Dalí, Picasso, Max Ernst, Luis Buñuel o Federico García Lorca entre d’altres.

Caminarem pel casc antic i els seus carrers laberíntics fins a arribar a l’església de Santa Maria de Cadaqués des d’on tindrem una bonica panoràmica del poble. També veurem alguns dels edificis modernistes que embelleixen el passeig marítim de la població.

Què visitarem?

Vila medieval de Besalú , Museu Dalí de Figueres i centre històric de Cadaqués.

Durada

Visita d’un dia sencer 8 – 9 hores.

Loading...

Observacions

 • Grups privats reduïts de 2 a 15 persones.
 • Un dels avantatges de les nostres visites guiades amb guia oficial és no haver d’esperar en llargues cues per accedir als monuments i museus.
 • Si ho desitgen també els podem dissenyar una proposta que s’adapti especialment al seu grup. Contacti amb nosaltres i els farem una proposta a mida sense cap compromís.

Preu

A partir de 110€ / persona. Consulteu aquí llistat de preus

El preu inclou :

 • L’acompanyament d’un guia i explicacions – visites guiades durant tota la ruta. ( També us assessorem durant tota la vostra planificació i organització de la sortida sense cap cost addicional).
 • Entrades al Museu Dalí i als banys jueus de Besalú.
 • Un dinar amb menú complet en un restaurant amb encant.
 • Transport en un modern mini-bus. Punt de recollida en el seu hotel (Girona), estació de tren- AVE ( Girona o Figueres-Vilafant) o aeroport de Girona- Costa Brava.
 • També podem recollir el grup en d’altres punts. (Consulteu les condicions)